Listen and number.
(Fill in the blanks with ONLY ONE number.)
a. 
b. 
c. 
d. 
a -
b -
c -
d -
Listen and match.

1 -
2 -
3 -
4 -
III. Listen and complete.
1. How can I get to the supermarket? – Go straight. Then
.
2. Why do you like
? – Because they roar loudly.
3. What are they doing? – They’re
.
4. How much is the
? – It’s 150,000 dong.
Choose the correct answer.
1. ________ the bookshop?
Where
Where’s
What’s
2. What ______ the weather like last Sunday?
was
is
does
3. What’s he doing? - He’s ______ a photo.
takes
take
taking
4. ______ you want to go to the bakery with me?
Are
Does
Do
Read and decide each sentence below iss T (True) or F (False).
Lizzy was at the zoo with her parents. For lunch, there were some sandwiches for her mum and a hamburger for her dad. She took a lot of photos. There were some giraffes in their photos. Next, they were able to see the monkeys. The monkeys could swing from the trees and they were so funny. That was their great day at the zoo.
1. Lizzy went to the zoo with her friends.
T
F
2. There were some sandwiches and a hamburger for her parents.
T
F
3. There were some giraffes in the photos.
T
F
4. Lizzy took a lot of photos.
T
F
5. The monkeys were very funny.
T
F
Read and complete. Use the given words.
Rearrange the given words to malke correct sentences.
1. a/ They/ campfire./ are/ building
2. like/ What/ was/ weather/ the/ weekend?/ last
3. the/ How/ I/ to/ cinema?/ can/ get/ the
4. because/ like/ I/ they/ beautifully/ peacocks/ dance
Listen and number.
(Fill in the blanks with ONLY ONE number.)
a. 
b. 
c. 
d. 
a -
b -
c -
d -
a -
4b -
1c -
3d -
2Bài nghe:
1. What was the weather like last weekend? – It was sunny.
2. What is she doing? – She’s taking a photo.
3. What are these animals? – They’re hippos.
4. What does it say? – It says ‘turn left’.
Tạm dịch:
1. Thời tiết cuối tuần trước như thế nào? – Trời nắng.
2. Cô ấy đang làm gì? – Cô ấy đang chụp ảnh.
3. Những con vật này là gì? – Chúng là những con hà mã.
4. Biển báo nói gì? – Nó có nghĩa là ‘rẽ trái’.
Listen and match.

1 -
2 -
3 -
4 -
1 -
b hoặc B2 -
a hoặc A3 -
d hoặc D4 -
c hoặc CBài nghe:
1. – What was the weather like last Monday?
– It was sunny.
2. – What was the weather like last Tuesday?
– It was rainy.
3. – What was the weather like last Wednesday?
– It was windy.
4. – What was the weather like last Thursday?
– It was cloudy.
Tạm dịch:
1. – Thời tiết thứ Hai tuần trước thế nào?
– Trời nắng.
2. – Thời tiết thứ Ba tuần trước thế nào?
– Trời mưa.
3. – Thời tiết thứ Tư tuần trước thế nào?
– Trời có gió.
4. – Thời tiết thứ Năm tuần trước thế nào?
– Trời nhiều mây.
III. Listen and complete.
1. How can I get to the supermarket? – Go straight. Then
.
2. Why do you like
? – Because they roar loudly.
3. What are they doing? – They’re
.
4. How much is the
? – It’s 150,000 dong.
1. How can I get to the supermarket? – Go straight. Then
turn left.
2. Why do you like
lions? – Because they roar loudly.
3. What are they doing? – They’re
singing songs.
4. How much is the
T-shirt hoặc t-shirt? – It’s 150,000 dong.
Bài nghe:
1. How can I get to the supermarket? – Go straight. Then turn left.
2. Why do you like lions? – Because they roar loudly.
3. What are they doing? – They’re singing songs.
4. How much is the T-shirt? – It’s 150,000 dong.
Tạm dịch:
1. Tôi có thể đến siêu thị bằng cách nào? - Đi thẳng. Sau đó rẽ trái.
2. Tại sao bạn thích sư tử? – Bởi vì chúng gầm rất to.
3. Họ đang làm gì? – Họ đang hát những bài hát.
4. Áo thun giá bao nhiêu? – Nó có giá 150.000 đồng.
Choose the correct answer.
1. ________ the bookshop?
Where
Where’s
What’s
Đáp án: B
Where’s the bookshop?
(Tiệm sách ở đâu?)
2. What ______ the weather like last Sunday?
was
is
does
Đáp án: A
What was the weather like last Sunday?
(Thời tiết Chủ Nhật tuần trước thế nào?)
3. What’s he doing? - He’s ______ a photo.
takes
take
taking
Đáp án: C
What’s he doing? - He’s taking a photo.
(Anh ấy đang làm gì vậy? - Anh ấy đang chụp ảnh.)
4. ______ you want to go to the bakery with me?
Are
Does
Do
Đáp án: C
Do you want to go to the bakery with me?
(Cậu có muốn đến tiệm bánh với tớ không?)
Read and decide each sentence below iss T (True) or F (False).
Lizzy was at the zoo with her parents. For lunch, there were some sandwiches for her mum and a hamburger for her dad. She took a lot of photos. There were some giraffes in their photos. Next, they were able to see the monkeys. The monkeys could swing from the trees and they were so funny. That was their great day at the zoo.
1. Lizzy went to the zoo with her friends.
T
F
Đáp án: B
Lizzy went to the zoo with her friends.
(Lizzy đã đến sở thú cùng bạn bè.)
Thông tin: Lizzy was at the zoo with her parents.
(Lizzy đã ở sở thú cùng bố mẹ cô ấy.)
=> F
2. There were some sandwiches and a hamburger for her parents.
T
F
Đáp án: A
There were some sandwiches and a hamburger for her parents.
(Có vài bánh sandwich và hamburrger cho bố mẹ của cô ấy.)
Thông tin: For lunch, there were some sandwiches for her mum and a hamburger for her dad.
(Vào bữa trưa, có một ít bánh sandwich cho mẹ cô và một chiếc bánh hamburger cho bố cô.)
=> T
3. There were some giraffes in the photos.
T
F
Đáp án: A
There were some giraffes in the photos.
(Có vài con hươu cao cổ trog những bức ảnh.)
Thông tin: There were some giraffes in their photos.
(Có vài con hươu cao cổ trong ảnh của họ.)
=> T
4. Lizzy took a lot of photos.
T
F
Đáp án: A
Lizzy took a lot of photos.
(Lizzy đã chụp rất nhiều ảnh.)
Thông tin: She took a lot of photos.
(Cô ấy đã chụp rất nhiều ảnh.) - “Cô ấy” ở đây chỉ Lizzy.
=> T
5. The monkeys were very funny.
T
F
Đáp án: A
The monkeys were very funny.
(Những con khỉ rất vui nhộn.)
Thông tin: The monkeys could swing from the trees and they were so funny.
(Những con khỉ có thể đu mình trên cây và chúng rất vui nhộn.)
=> T
Tạm dịch bài đọc:
Lizzy đã ở sở thú cùng bố mẹ cô ấy. Vào bữa trưa, có một ít bánh sandwich cho mẹ cô và một chiếc bánh hamburger cho bố cô. Cô ấy đã chụp rất nhiều ảnh. Có vài con hươu cao cổ trong ảnh của họ. Tiếp theo, họ có thể nhìn thấy những con khỉ. Những con khỉ có thể đu mình trên cây và chúng rất vui nhộn. Đó là một ngày tuyệt vời của họ ở sở thú.
Read and complete. Use the given words.
Đoạn văn hoàn chỉnh:
Today, I go to a campsite with my family. The weather is sunny. We get to the campsite by car. When we arrive, we put up a big tent. My dad builds a campfire. We cook and sing songs around it, too. My sister brings some cards and we play cards together.
Tạm dịch:
Hôm nay tôi cùng gia đình đi cắm trại. Trời nắng. Chúng tôi đến khu cắm trại bằng ô tô. Khi đến nơi, chúng tôi dựng một cái lều lớn. Bố tôi đốt lửa trại. Chúng tôi nấu ăn và hát những bài hát xung quanh lửa trại nữa. Em gái tôi mang theo bô bài và chúng tôi cùng nhau chơi bài.
Rearrange the given words to malke correct sentences.
1. a/ They/ campfire./ are/ building
Đáp án:
They are building a campfire.||They are building a campfireThey are building campfire.
(Họ đang đốt lửa trại.)
2. like/ What/ was/ weather/ the/ weekend?/ last
Đáp án:
What was weather like last weekend?||What was weather like last weekendWhat was weather like last weekend?
(Cuối tuần trước thời tiết như thế nào?)
3. the/ How/ I/ to/ cinema?/ can/ get/ the
Đáp án:
How can I get to the cinema?||How can I get to the cinemaHow can I get to the cinema?
(Làm thế nào để tôi đến được rạp chiếu phim?)
4. because/ like/ I/ they/ beautifully/ peacocks/ dance
Đáp án:
I like peacocks because they dance beautifully.||I like peacocks because they dance beautifullyI like peacocks because they dance beautifully.
(Tôi thích những con công bởi vì chúng múa rát đẹp.)
Tải sách PDF tại TuSach.vn mang đến trải nghiệm tiện lợi và nhanh chóng cho người yêu sách. Với kho sách đa dạng từ sách văn học, sách kinh tế, đến sách học ngoại ngữ, bạn có thể dễ dàng tìm và tải sách miễn phí với chất lượng cao. TuSach.vn cung cấp định dạng sách PDF rõ nét, tương thích nhiều thiết bị, giúp bạn tiếp cận tri thức mọi lúc, mọi nơi. Hãy khám phá kho sách phong phú ngay hôm nay!
Sách kỹ năng sống, Sách nuôi dạy con, Sách tiểu sử hồi ký, Sách nữ công gia chánh, Sách học tiếng hàn, Sách thiếu nhi, tài liệu học tập